onsdag 26 maj 2021

Fastigheter i framtiden

 


 

Jag är komfortabel med att ha övervikt i fastigheter: Den gamla klyschan vi behöver någonstans att bo och arbeta är så bra. Världen förändras i snabb takt och många bolag och sektorer måste snabbt ställa om. Fastigheter är skyddade mot detta i dom flesta fall:

Bostäder behövs alltid, speciellt hyresrätter. Industifastigheter blomstrar och efterfrågan ökar när ehandel växer. Fastigheter för matbutiker kommer alltid finnas och efterfrågas, alla behöver vi smidigt kunna handla på plats. Sjukhus och samhällsfastigheter är ständigt tryggt. 
 
I princip alla sektorer inom fastigheter är "business as usual" Retail/Office är dom två som står inför viss förändring, dock: Jag är av den uppfattningen att dom flesta måste/vill ha en arbetsplats att gå till. Dom flesta trivs där, och om inte annat vill chefen ha folk på plats

Retail skiftar bara fokus. Tills för några år sedan var det mycket kläder och konsumentvaror. Detta kommer fortsätta falla men istället byts butikerna ut till: Gym, frisörer, spa, entertainment,optiker, barer och ökad närvaro av restaurang.

Och vem vet vart vi är om 20 år, och vad som är inne då. En sak är säker: Vi kommer bo någonstans, vi kommer jobba någonstans, Vi kommer äta ute, och vi kommer vilja gå ut och roa oss på stan. Och för allt detta behövs fastigheter. Lång fastigheter.  

7 kommentarer:

 1. Så sant som det är sagt.

  SvaraRadera
 2. Klimatförändringar, stormar och ökad havsnivå. Fastigheter står där de står. De är inte flyttbara. De är omständliga att sälja. Det gör dem sårbara. Bättre att satsa på något av byggföretagen istället. Vi måste ändå bo någonstans.

  SvaraRadera
 3. Cibus för den som önskar pengar varje månad, mums

  SvaraRadera
 4. Just det mantrat som ledde till att mina första aktieköp skedde inom fastighetssektorn.

  SvaraRadera
 5. Ja det är väl klart att fastigheter behövs. Har alltid behövts, innebär inte att det är en bra affär. Om det är en bra investering på 5-10 år. Det är mer osäkert. Då bör man ha spåkula o veta räntekurvan framåt, då allt hänger på upplåning vs pris på fastighet.

  SvaraRadera
 6. Jag håller med om din analys till stor del. Det enda undantagen skulle vara fastigheter belägna i avfolkningskommuner.

  SvaraRadera
 7. Jag heter Aliene Janice, från Förenta staterna,
  Jag är frånskild med en son och min son heter Felix, han är 12 år gammal nu, jag hade en dålig upplevelse i mitt förflutna Förhållande, det är en väldigt lång historia men jag kommer att göra det kort för dig att förstå att vi ibland måste fatta ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
  Min fru skildes från mig för att gifta mig med en annan man som bodde i samma stad. Jag bad henne om ursäkt och jag bad henne att återvända till mig och till vår son, hon vägrade att komma tillbaka till mig. ,
  för några dagar sedan läste jag en artikel på relationsbloggen publicerad av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsrelationsupplevelse på en blogg och hon skrev ut e-postadressen till Dr. Oduduwa Love Spell Caster som kan återställa bruten kärleksäktenskap och få tillbaka tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
  Jag trodde aldrig på magi, förrän min son sa att jag hellre skulle prova att få sin mamma hemma.
  Jag skickar ett e-postmeddelande till den e-postadress som anges på bloggen för att kontakta Dr. Oduduwa kärleksstav. Jag förklarade för honom allt som händer mellan mig och min före detta fru.
  Jag fick ett svarsmeddelande om att han kan hjälpa mig att få henne tillbaka hem för att älska och lita på mig som mer än någonsin tidigare, jag försökte det och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Oduduwa kärleksstav. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min före detta fru Laura, bad hon om ursäkt för mig, Laura gick tillbaka hem, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att hon lämnat honom så länge.
  det fungerar som magi verkligen för det är så fantastiskt hur kärleksstav fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
  Jag rekommenderade starkt alla som läser detta vittnesbörd och som genomgår förhållandeproblem att söka hjälp för att återställa sann kärlek och förtroende till kärleksförhållande. oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
  det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här fantastiska mannen Dr. Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  SvaraRadera

Fastigheter i framtiden

    Jag är komfortabel med att ha övervikt i fastigheter: Den gamla klyschan vi behöver någonstans att bo och arbeta är så bra. Världen förä...