torsdag 3 december 2020

Utdelningar November - Nya rekord

 


 

Då har jag stängt böckerna för November och kan lämna ytterligare en bra utdelningsmånad bakom mig. En hel del eftersläpning på Corona-uteblivna utdelningar kom och med alla nya insättningar som skett under året kan jag konstatera att jag slagit nytt rekord för just November.

Utdelningarna landar på 5814 kr. Förra året gjorde jag 4500kr så 23% högre. Otroligt kul att se att man återigen börjar få kassaflöde samt även slår nya rekord.

Och det lär fortsätta, efter att ha satt in rekordstora summor under Corona räknar jag med nya rekord under 2021. Visserligen blir helårsresultatet för 2020 sämre än 2019, men jag räknar starkt med att ett nytt rekord för helåret ska uppnås.

Det börjar närma sig det magiska talet 100.000kr. Ja det är en bit kvar, men faktum är att jag har sikte på denna magiska siffra. Att få ett sexsiffrigt belopp i utdelningar varje år är en otrolig milstolpe för mig.

Men först ska vi klippa 80, sen 90..... Och vem vet, kanske drar jag alla dessa och även 100 just under 2021..... stay tuned.


Hur gick November för Er?


12 kommentarer:

 1. Så inspirerande! 1831 kr landade man på här där enbridge var den största

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra Charlie.
   Enbridge äger jag också

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. 966 kr här .... inte så illa :D en fjärdedel av förra året.

  SvaraRadera
 3. Roligt att läsa detta. Känslan när den magiska gränsen om 100k/år i utdelningar passeras är verkligen surrealistisk - hoppas du får uppleva den rean 2021.

  BRA jobb!

  /Cristofer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Christofer. Måste vara en magisk känsla med 100k i utdelningar, en riktig milstolpe.

   Allt gott.

   Radera
 4. Grattis, det var inte dåligt. Det är bara att sätta stålarna i arbete, så blir det 130.000 nästa år.... sen går det bara fortare och fortare. Vi siktar på 250.000 kr nästa år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Grisen. Ja nu börjar ränta på ränta effekten komma på allvar.
   Ingen dålig summa ni siktar på nästa år, riktigt fint ju!

   Radera
 5. Bra jobbat Valient. Vi får hoppas på ett bättre utdelningsår 2021. Fortsatt lycka till på din resa.

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack slimis, Ja nu behövs det ett bra år känner jag, 2020 var tyvärr ett steg tillbaka. Men man får acceptera och gå vidare.

   Radera
 6. Jodå november blev mkt bra här med. Att nå 100 tkr/år är en dröm som skjutits framåt, det blir inte 2020 tyvärr. Glad om jag slår 2019!

  SvaraRadera

Utdelningar Mars - Boom Boom.

Tjenare, var ett tag sedan. Blir ett kortare inlägg denna gången. Fullt upp med aktierna och börsen som vanligt. Varit en otrolig utveckling...